T-shirts med unika tryck

Att ha unika och personliga kläder som man kan vara säker på att inte varenda människa på staden, klubben eller baren kommer ha på sig, är en väldigt skön känsla. Inte nog med att man får vara just unik och sticka ut från mängden, en t-shirt som är unik och annorlunda är dessutom ett perfekt samtalsämne eller ice breaker när man är ute och minglar på till exempel en bar.

Coola tryck

För oss med ett stort fotointresse känns en självklar idé att trycka upp egna bilder på t-shirts för att göra dem personliga. Varför inte ha en snygg t-shirt med ett egentaget foto på din favoritplats, favoritperson eller husdjur? Förutom att det är otroligt roligt att glida runt i en helt unik t-shirt själv så är detta också en perfekt present. Dessutom går den ju att forma och anpassa precis efter personen som ska få den. Till dina barn kan du till exempel ge små t-shirtar med bilder på er hund, barnets favoritnalle eller varför inte dig själv – världens bästa mamma eller pappa?

För den som inte vill ha sina egna fotografier på en t-shirt finns det ett annat bra alternativ. T-Post Magazine är företaget som producerar otroligt coola t-shirts med designtryck. Inte nog med det, de låter dig även prenumerera på deras t-shirts, för att alltid ha det senaste trycket. Som prenumerant hos T-Post, får man hem en ny, unik t-shirt i månaden under tolv månader. Snyggt designertryck på bröstet samt en relevant artikel på t-shirtens bakre insida. Även här har vi en t-shirt som garanterat startar konversationer.