Årets bild

I dagens samhälle när alla har en smartphone som tar bra bilder och när nästan alla har fotoappen Instagram är det som om de flesta vill titulera sig fotograf och känner att de kan ta bra bilder.

Det här med Instagram har plockat ut både det bästa och det sämsta med oss. Det bästa då det får oss att bli mer kreativa och utvecklas och se världen på ett lite annorlunda och vackert sätt. Vi dokumenterar vad som händer. Men det kan även få oss att få mindre respekt för riktiga professionella fotografer som har den där riktiga känslan – de som inte behöver scrolla fram rätt filter.

Sikte på årets bild

Årets bild är den största fototävlingen som finns i Sverige och är ideellt arrangerad. Denna tävling har vuxit enormt mycket då fler och fler ser chanserna att få ett erkännande som amatör. 2014 blev 30 nominerade av hundratals inskickade. Och man ser att antalet bidrag kommer att öka årligen. Det blir även otroligt mycket enklare att finna bra tips att ta till sig för att lyckas skapa den perfekta bilden.

Rätt fotograf vid rätt tillfälle

Att klä in sig i fotografrollen kan vara både spännande och kul, men när det väl gäller så är det alltid bäst att inse ens begränsningar och låta ett riktigt proffs ta över. Kristinamalmqvist.com kommer alla gången att leverera om man behöver snygga bröllopsbilder och inte vågar chansa att en vän ska lyckas. Vid större tillfällen handlar det med andra ord om att tänka långsiktigt och att inte ångra sig. För vad man inte kan få tillbaka är förlorad tid. Klicka här för att komma ett steg närmre en professionell bröllopsfotograf.